ВМРО-Русе включва 19 представители на гражданска квота в листата си

ВМРО-Русе включва 19 представители на гражданска квота в листата си

21 септември 2019  |   0 коментара

Обявен бе и документът, наречен „Десет причини Галин Григоров да бъде най-полезният, нов кмет на Русе“.

Източник: „Русе.Медия

19 са представителите на гражданската квота, които ще бъдат част от листата за общински съветници на патриотите. Имената им бяха обявени днес на пресконференция от ВМРО, с участието на кандидата за кмет Галин Григоров и заместник-председателя на партията Искрен Веселинов.

Присъстват хора с различни професии, много от които са добре познати на русенската общественост. От сферата на бизнеса са предприемачът Пламен Цветков, който е и ръководител на предизборния щаб, банкерът Луиза Попова, строителният предприемач Генади Георгиев, бизнесмените Николай Николов и Ивайло Станчев, собственикът на агенция за недвижими имоти Кристиян Вълчев.

Сериозен дял имат специалистите от образованието – началникът на Регионалното управление по образование Росица Георгиева, преподавателите в Русенския университет доц. Мими Корнажева и доц. Юлиян Ангелов, учителят Таня Тодорова. Спортът присъства чрез треньора по джудо Владимир Великов и футболния съдия Владимир Ташков.

В гражданската квота са включени още ортопедът доц. Севдалин Ангелов, бизнесменът и джазмен Даниел Джумалийски, геодезистът Деян Димитров, художникът Владимир Цоневски, хореографът Добрин Райчев, председателят на патриотичното сдружение „Приказка за България“ Цветан Радулов, стилистът Анелия Милчева.

Трима от кандидатите за кмет на малките населени места също не са партийни представители – предприемачите Румен Минков, който ще участва в надпреварата в Николово, Калоян Терзиев в Тетово, а Ивайло Стефанов в Червена вода.

По време на пресконференцията ВМРО представи и документ, озаглавен „Десет причини Галин Григоров да бъде най-полезният, нов кмет на Русе“.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *