ВМРО - Разград номинира Ангел Джамбазки за водач на листата на евроизборите

ВМРО - Разград номинира Ангел Джамбазки за водач на листата на евроизборите

25 февруари 2019  |   0 коментара

На областна конференция структурите на ВМРО от област взеха решение да издигнат кандидатурата на Ангел  Джамбазки за водач на листата за предстоящите европейски избори. 

От ВМРО - Разград предлагат също така на националното ръководство в листата да бъдат включени Искрен Веселинов - заместник-председател на ВМРО, и Юлиан Ангелов - организационен секретар на партията.

На събранието на областната конференция бяха излъчени и делегатите от Разградско за предстоящия конгрес на ВМРО през месец март. Заседанието беше водено от Евгени Драганов, областен председател на ВМРО – Разград, а протоколчик беше организаторът за областта Траян Тотев.

Припомняме, че преди седмици видни общественици, интелектуалци, учени подкрепиха Джамбазки за следващ мандат в Европарламента и издигнаха кандидатурата му. Подкрепа Ангел Джамбазки получи и от Съюза на патриотичните сили „Защита“. До момента кандидатурата на заместник-председателя на ВМРО и настоящ евродепутат Ангел Джамбазки за втори мандат в ЕП и водач на листа бе издигната от партийните организации от:

Врачанско,

Ямбол

Шумен

Старозагорско

Пловдив

Пазарджик

Кюстендил

Карлово

Сливен

Тервел

Хасково

Кърджали

Благоевград

София,

Плевен,

Варна.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *