ВМРО притесни конкуренцията в Банско! Многократен шампион тръгва към кметския пост

ВМРО притесни конкуренцията в Банско! Многократен шампион тръгва към кметския пост

11 септември 2019  |   0 коментара

ВМРО е твърдо решена да си върне кметския пост в Банско!

Това се разбира от номинираният за градоначалник многократен шампион в ски бягането Георги Думанов (на снимката зад Ангел Джамбазки). Бизнесменът е сред най-уважаваните хора в града, а банскалии шушукат, че от времето на кмета Александър Краваров ВМРО не е излъчвало толкова читав човек на челна позиция на избори.

7DniBulgaria.bg научи, че собственикът на хотел „Думанов“ ще бъде подкрепен от сериозен брой партии, обединени в коалиция зад него. Това означава, че човекът на ВМРО се явява най-голям конкурент на Георги Икономов.

Досегашният градоначалник на Банско все още не е официално номиринан от ГЕРБ, тъй като му се събраха много морални прегрешения напоследък;. Най-въпиещото е къщата му, на която в Банско казват Манастира. Тя е голяма почти колкото Рилския такъв и парвенюшки осеяна със златни тоалетни и бидета.

Георги Думанов освен многократен шампион е и национален състезател дълги години. Служил е в Школата за високо спортно майсторство към ЦСКА – „Чавдар“, а след кариерата си завършва Публична администрация в ЮЗУ Неофит Рилски. Той е два мандата общински съветник и един от малкото, които винаги са казвали нещата в очите на кмета Икономов.

Потърсихме лидерът на ВМРО в Банско Александър Пиришанчин, за да потвърди новината ни, но той каза, че е в чужбина и ще коментира, след като се прибере в България.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *