ВМРО превзе класация на „Господари на ефира“

ВМРО превзе класация на „Господари на ефира“

04 април 2017  |   0 коментара

Последното издание на класацията „Господар на седмицата“ на хумористичното предаване „Господари на ефира“ бе превзета от представители на ВМРО. Така те изпреварват случая с несъстоялото се ръкостискане между немския канцлер Ангела Меркел и американския президент Доналд Тръмп, който заема трето място в шеговитата класация.

Второ място „Господарите“ отреждат на словесния спор в ефир между Ангел Джамбазки и ген. Атанас Атанасов. Двамата трябваше да дебатират по предизборни програми, но с държанието си генералът прекрачи добрия тон, казвайки на евродепутата, че му губи времето и обръщайки се към него с „ти ли, бе“. Джамбазки не остана длъжен и също направи остри забележки към поведението на събеседника си.

На върха на класацията е поставен скандалът в ефира на БТВ между организационния секретар на ВМРО Юлиан Ангелов и представителя на протурската партия ДОСТ Евгений Михайлов. В студиото на сутрешния блок на медията Михайлов се опитваше да даде книга на Ангелов, който от своя страна не спря да го обвинява за това, че се е поставил в служба на чужда държавата, след като е кандидат на партия ДОСТ.

Вижте забавното видео тук  >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *