ВМРО - Пловдив с благотворителни акции за Великден

ВМРО - Пловдив с благотворителни акции за Великден

30 април 2019  |   0 коментара

На Велика събота под надслов „Да съхраним традициите“ премина денят за децата и техните родители, които посетиха в клуба на ВМРО - Пловдив. Мероприятието беше организирано от женската организация на ВМРО. Идеята на акцията е да се спазят традициите на Великден.

Всички деца заедно боядисваха яйца, създадоха невероятни красоти и се радваха на преживяването. Получиха и подарък - вкусен козунак.

Децата са нашето съкровище, нашето бъдеще. Успяхме дори за няколко часа да създадем много радост и усмивки. На този светъл празник пожелавам на всички делниците им да се превърнат в празници, безкрайни емоции и безоблачни дни, сподели Нина Гьошева – председател на женската организация на партията в Пловдив.

А на самият светъл християнски празник Великден традиционно от ВМРО – Пловдив раздадоха козунаци. Заместник-кметът на р-н „Южен“ Павел Милушев раздаде козунаци на всички миряни в църквата „Св. Илия“.

В район „Западен“ Димчо Петров бе в храм „Свети Николай Мирликийски Чудотворец”, където отец Георги освети всички козунаци преди да бъдат раздадени.

Районната структура на ВМРО в „Централен“ раздаде козунаци в църквата „Св. св. Кирил и Методий“.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *