ВМРО – Пловдив в подкрепа на Ангел Джамбазки

ВМРО – Пловдив в подкрепа на Ангел Джамбазки

23 май 2014  |   0 коментара

Над 1 500 души се събраха в палата № 10 в Международен панаир – Пловдив, за да закрият предизборната кампания на ВМРО – Българско национално движение. Кандидатът, издигнат от партията, за представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки получи подкрепата на местната структура на ВМРО и на стотици симпатизанти.

Джамбазки е втори в листата на коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“. Както е регламентирано в Изборния кодекс, на евровота българските гражданите могат да изберат и мажоритарно своя избраник, отбелязвайки преференция за него.

Гласувайки с № 28 в лявата част на интегралната бюлетина и с преференция 2 в дясната, българите ще могат да подкрепят лично кандидата на ВМРО.

Ръководството на местната организация на партията, в лицето на областния председател Стефан Послийски и областния координатор Александър Сиди, изрази безрезервната си подкрепа за заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки. Те посочиха, че именно той е българинът, който трябва да представлява България в Европейския парламент, защото ще защитава единствено националния интерес и ще отстоява българската кауза.

Послийски и Сиди призоваха симпатизантите на ВМРО да изберат 28 и 2 в бюлетина, защото това ще бъде глас за патриотизма, глас за националноотговорната политика, за една по-силна и обединена България.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *