ВМРО официално представи своя кандидат за кмет на община Ловеч Виктор Стойчев

ВМРО официално представи своя кандидат за кмет на община Ловеч Виктор Стойчев

13 септември 2019  |   0 коментара

Основният принцип, на който ще бъде подчинена моята кампания като кандидат на ВМРО за кмет на Ловеч, е честно, отговорно и открито управление, основано на партньорство с гражданите на Ловеч.

Това заяви на пресконференция Виктор Стойчев, при официалното му представяне пред медиите от ВМРО.

Ключовите думи са откритост и граждани и се надявам това да проличи, както в предизборната кампания, така и след това в моето управление, каза Стойчев. Основните приоритети преди старта на кампанията, които той заяви, са, че ще се води от върховенството на закона и морала, прегледа на всички общински правилници и наредби, които действат в момента и ще бъдат адаптирани към условията, които гражданите желаят да бъдат изпълнявани.

Виктор Стойчев заяви и намерението си да създаде една диалогична и модерна общинска администрация - такава, която да създава бързи писти за бизнеса, а не да свива частната инициатива. Кандидатът за кмет от ВМРО ще насочи вниманието и усилията си към създаване на един съвместен туристически продукт със съседните на Ловеч общини, така градът ще стане част от туристическите дестинации, а не туристите да стигат до Велико Търново и да прескачат нашия град.

Насърчаването на съвместната работа между двете здравни заведение в интерес гражданите ще бъде също сред основните приоритети за развитие на града, каза Стойчев. Така или иначе съществуването им е факт и е по-добре да си партнират, отколкото да воюват помежду си.

Виктор Стойчев заяви, че има разработена програма и тя би могла да бъде изпълнена и при едно добро представителство в Общински съвет от листата за общински съветници на ВМРО.

Кандидатът за кмет очаква позитивна кампания и ще работи точно за това. Стойчев категорично заяви, че от негова страна нападки няма да бъдат чути, защото уважава всички състезатели в надпреварата за кмет на Ловеч. Той допълни, че вярва в намеренията на всеки един кандидат да работи за доброто на гражданите в общината.

Виктор Стойчев каза още, че нито един от кандидатите за кмет няма потенциала да спечели изборите на първи тур и ако той бъде подкрепен от гражданите, няма притеснения срещу кого ще се изправи на балотажа.

Той каза още, че патриотичната насоченост на ВМРО му допада и смята идеите, които има за развитието на града, за преодоляването на проблемите му, ще могат да бъдат решени с подкрепата на ВМРО и съветниците, които ще влязат в Общински съвет - Ловеч.

Не крия, че е възможно да е имало обществени очаквания за моето явяване като независим кандидат, но смятам, че един кмет без общински съветници, които споделят неговата програма и принципи, много трудно би могъл да постигне нещо, каза Стойчев.

Смятам, че моят административен опит, вече над 15 години, в държавната администрация, обученията, които съм имал, ми дават една увереност да кажа, че съм подготвен за кмет, посочи кандидат-кметът.

Областният лидер на ВМРО Даниел Сираков обясни защо партията е поканила Виктор Стойчев. Основната причина е експертизата на Стойчев. Като хора с опит ние търсихме точно това, заяви лидерът на воеводите. Той допълни, че в проведените между тях разговори са сближили позициите си по родолюбие, патриотизъм и по съществените идеи на организацията, след което са обсъдени и много конкретни въпроси.

Даниел Сираков изрази благодарност към лидера на ловешката структура на ВМРО Детелина Сотирова и към Виктор Стойчев за успешните разговори и изрази увереността си в успеха на кампанията.

Сираков заяви и че се надява в община Ловеч да бъде направен национален пробив за ВМРО както като спечелване на кметски мандат, така и сериозно присъствие на съветници в Общински съвет - Ловеч.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *