ВМРО откри предизборната си кампания в столичния район „Младост”

07 октомври 2019  |   0 коментара

В препълнена зала в читалище „Младост“ кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки и кандидатът за общински съветник Карлос Контрера представиха програмата на ВМРО за управление на столицата.

Сред изброените приоритети са общественият ред и сигурността, по-бърз и качествен транспорт, връзката с Витоша, събаряне на незаконните гета и др.

Кандидатът за кмет на „Младост“ Мария Цветкова очерта проблемите на района и предложенията на ВМРО за решаването им, както и за развитие на втория по брой население жилищен квартал в София.

Кв. „Младост“ се е превърнал в град на автомобилите и бетонното строителство. Ще работим за решаване на проблема с огромните задръствания по бул. „Александър Малинов“, като изградим нова транспортна връзка - паралелен булевард, който да свързва Околовръстен път с Цариградско шосе. Предвиждаме изграждане на многоетажни подземни паркинги и буферни такива около метростанциите, ремонт на междукварталните улици, изграждане на тротоари и поставяне на осветление, изброи кандидатът на ВМРО за районен кмет.

Нямайте съмнение, че ако управляваме „Младост“ ще съборим незаконните цигански постройки, ще забраним движението на каруци по улиците и ще изгоним Свидетелите на Йехова от територията на района, заяви Мария Цветкова.

В срещата с жителите на район „Младост“ участваха и кандидатите на ВМРО за общински съветници в София Карлос Контрера, Владимир Митов, Димитър Антов, Михаил Петров и Калина Калинкова.

Присъстващите бяха впечатлени от невероятните фолклорни изпълнения на ансамбъл „Гоце Делчев“.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *