ВМРО откри предизборната си кампания в столичния кв. „Обеля“

07 октомври 2019  |   0 коментара

ВМРО – Българско национално движение откри кампанията си в столичния кв. „Обелия“ с концерт. Патриотите се срещнаха и разговаряха с жители на квартала.

На събитието бяха кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки, кандидатът за кмет на район „Връбница” Димитър Антов, кандидатите за общински съветници - Карлос Контрера и Владимир Митов, и независимият кандидат за кмет на село Мрамор - Ивайло Иванов, подкрепен от ВМРО.

За да подкрепи всички кандидати, бе дошъл и депутатът от ПГ „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов.

Всички те застанаха пред събралите се хора открито и не само с обещания, а с отчет за свършеното дотук.

Водосвет за здраве и късмет отслужи отец Александър Тинчев, а ансамбъл „Гоце Делчев” зарадва всички с богатата си патриотична програма.

София не е само центъра на града, София е и кварталите. Години наред градът се развива непропорционално. Всичко се влага в централните и южни райони, а места като Връбница, Нови Искър, Казичене остават в периферията, каза кандидатът за кмет Ангел Джамбазки. Той изброи някои от важните за района теми, които трябва да бъдат решавани – канализацията, обществения ред, както и вечната тема с премахване на незаконните цигански гета.

Джамбазки бе категоричен:

Явяваме се на тези избори, за да спечелим кмет на София, да спечелим кмет на район „Връбница“, за да имаме голяма група общински съветници от ВМРО.

Вижте повече за събитието в репортажа на България 24 >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *