ВМРО обяви още двама кандидати за Врачанско

ВМРО обяви още двама кандидати за Врачанско

06 юли 2015  |   0 коментара

На провели се в края на седмицата събрания ВМРО определи още две от кандидатурите за кметове във Врачанско.

В Оряхово войводите издигат за общински кмет Робертино Маринов, познат от работата си като директор на службата за социално подпомагане в крайдунавския град. Номинацията стана на отчетно-изборно събрание, като в редищите на организацията се включиха повече от 50 нови членове.

Ще бъдат издигнати кметове във всички населени места на община Оряхово. ВМРО води разговори и с други политически формации за по-широка подкрепа за своите кандидати.

В село Веслец ВМРО издига кандидатурата на Нели Йотова. Тя оглави и новоучредената местна организация на войводите. Младата дама е завършила право и има амбицията да промени драстично положението в родното си село.

Среща със симпатизанти се проведе в и община Борован. В трите населени места народният представител от Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО Красимир Богданов запозна присъстващите с работата си в Народното събрание и изслуша поставените проблеми. Гости на събранията бяха председателите на ВМРО във Враца, Криводол и Козлодуй - Красимир Ангелов, д-р Тихомир Тодоров и Радослав Василев, както и организаторът на войводите за Северозападна България Марин Цветков.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *