ВМРО – област Ямбол подкрепя Ангел Джамбазки за водач на листа за евроизборите

ВМРО – област Ямбол подкрепя Ангел Джамбазки за водач на листа за евроизборите

31 януари 2019  |   0 коментара

В декларация от ВМРО – Ямбол заявяват категоричната си подкрепа за кандидатурата на заместник-председателя на ВМРО и настоящ български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки за водач на листата с кандидати за предстоящите евроизбори.

В документа, подписан от областния председател на партията д-р Георги Георгиев, се посоча, че с досегашната си дейност Ангел Джамбазки винаги е бил пример за защитник на българските национални интереси. От Организацията изразяват увереност, че и в бъдещите си действия като български евродепутат Джамбазки ще продължи твърдо да отстоява националния интерес.

Припомняме, че преди дни на разширено заседание на Областния комитет всички структури на ВМРО от Врачанско подкрепиха единодушно кандидатурата на Ангел Джамбазки за водач на листата за евровота.

Текст на декларацията на ВМРО – Българско национално движение, област Ямбол:

Относно: Подкрепа на кандидатурата на Ангел Джамбазки за  водач на листата на ВМРО – БНД на изборите за Европейски парламент 2019 г.

Ние, патриотите от  ВМРО – Българско национално движение – област Ямбол, подкрепяме и твърдо заставаме за кандидатурата на г-н Ангел Джамбазки за водач на листата на партията на предстоящите избори за Европейски парламент 2019 г.

Считаме, че с досегашната си дейност на евродепутат г-н Джамбазки винаги е бил пример за родолюбие, достойнство, чест и защитник на националните интереси.

Убедени сме, че в своята бъдеща работа като представител в Европейския парламент ще отстоява българската национална кауза!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Председател на ВМРО – БНД област Ямбол: д-р Георги Георгиев

30 януари 2019 г., гр. Ямбол

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *