ВМРО - област Добрич: Ангел Джамбазки е естественият водач на листата на Патриотите за евроизборите

ВМРО - област Добрич: Ангел Джамбазки е естественият водач на листата на Патриотите за евроизборите

01 март 2019  |   0 коментара

Структурите на ВМРО - Българско национално движение в Добричка област категорично застават зад номинацията на Ангел Джамбазки за водач на листата на „Обединени патриоти“ в изборите за български представители в Европейския парламент.

На свои събрания всички местни организации на ВМРО в областта с пълно единодушие приеха решения да номинират най-активния български евродепутат за нов петгодишен мандат в Европарламента.

С дейността си през изминалите пет години Ангел Джамбазки доказа, че българският национален интерес може успешно да бъде защитаван на най-високо ниво в институциите на ЕС. Нека не забравяме, че Джамбазки е най-активният български евродепутат и 9-и по активност сред всички свои колеги. С отстояваните принципни позиции той си е спечелил безспорен международен престиж и уважение дори и сред противниците на каузите, които защитава като български патриот. Няма по-естествен водач на листата на Обединените патриоти за следващия Европарламент, категорични са структурите на ВМРО в Добричка област.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *