„ВМРО – Нова България“ се бори за кметското място в Елин Пелин

„ВМРО – Нова България“ се бори за кметското място в Елин Пелин

27 октомври 2015  |   1 коментар

В неделния 1 ноември ще се проведе втори тур на изборите за кмет на Елин Пелин. Жителите на общината ще имат възможността да подкрепят кандидатурата на „ВМРО – Нова България“ доц. д-р инж. Ивайло Симеонов. На първи тур той получи гласовете на 18.9 % от гласувалите.

Емблематична е тази дата, защото в националния ни календар на този ден почитаме стожерите на българската култура, пазителите на националните ни ценности, от векове съхраняващи нашата идентичност, посочва председателят на ВМРО в Елин Пелин Николай Плещов, избран за общински съветник от коалицията.

В нашия апел ще се въздържим от политически прокламации и ще приканим всеки един жител, след като остави цвете на паметник или по някакъв начин изрази уважение към будителите ни, да направи своя избор и да гласува. Не е важно какъв ще е той. Важното е да има гласност, всеки от нас да има ясна позиция, мнение. Важно е да отстояваме своите мисли и впечатления, да отстояваме себе си, коментират от „ВМРО – Нова България“.

Затова през тази седмица помислете, огледайте се, вслушайте се в близките ви, в себе си и преценете. Преценете коя личност най-много ви допада и дали ще може да защити личните ви интереси. Преценете кой ще удовлетвори най- много желанията ви и промените, които ще внесе тази личност, до колко ще ви допаднат. Изберете най-доброто за вас и близките ви. Изберете най-доброто за общината ни. Но първо поздравете своя учител. Бъдете мислещи и благословени българи, пишат още активистите.

Ивайло Симеонов е образован и динамичен човек с ясна концепция за бъдещето на своя град. Роден е в Елин Пелин през 1976 година и носи непримиримия дух на един от най-старите местни родове. Към днешна дата е доцент в Техническия университет – София, преподавател по мениджмънт на високите технологии, иновации и предприемачество, дългогодишен съветник на ректора, академичен наставник на клуб „Информационни и комуникационни технологии“ (спечелил първа награда на световното състезание NASA Space Apps Challenge 2015), създател и председател на Националното представителство на студентските съвети, председател на Университетската синдикална организация „Висше образование и наука“ към КНСБ и на Университетския клуб по таекуондо. Автор е на научни публикации в сферата на образованието и информационните технологии, член на Съвета на директорите на Северноамериканско-българската търговска камара, Българо-казахстанската търговска камара и „Гражданска инициатива България“. Семеен, с две деца.

Като основен участник в редица глобални иновационни проекти през годините доц. Симеонов е управлявал инвестиции на обща стойност над 120 милиона лева. Вярва, че в Елин Пелин живеят хора със силен характер, твърд морал и свежи идеи – и че България ще изглежда различно, ако им предостави възможност да се развиват.

Коментари

  • Христина Монова

    октомври 29, 2015 в 12:08

    Познавам Иво от почти 20 години Приятел е на синовете ми Янко и Васко.Един невероятно стойностен и почтен млад човек.Уважаеми приятели,негови съграждани дайте му шанс - той ще се справи! Иво вярвам в теб и знам ,че ще се справиш!!Нека Бог бъде с теб!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *