ВМРО - Кюстендил застава зад кандидатурата на Ангел Джамбазки за нов мандат като евродепутат

ВМРО - Кюстендил застава зад кандидатурата на Ангел Джамбазки за нов мандат като евродепутат

11 февруари 2019  |   0 коментара

Областната структура на ВМРО - Кюстендил излезе с декларация, с която издига кандидатурата на Ангел Джамбазки за нов мандат като евродепутат. 

В Декларацията се казва, че Патриотите от  ВМРО - Кюстендил, подкрепят и твърдо застават зад кандидатурата на Ангел Джамбазки за водач на листата на партията на предстоящите избори за Европейски парламент 2019 г.

Считаме, че с досегашната си дейност на евродепутат г-н Джамбазки е доказал, че защитава българския национален интерес, се посочва в документа, подписан от областния председател на ВМРО - Кюстендил Георги Петров.

Убедени сме, че в своята бъдеща работа като представител в Европейския парламент ще продължи да бъде най-дейния български евродепутат и ще продължи да защитава българската национална кауза, завършва декларацията.

До момента номинации да бъде водач на листата за евроизборите Ангел Джамбазки е получил от структурите на ВМРО от ВрачанскоЯмболШумен, Пловдив, Пазарджик. Преди седмици пък видни общественици, интелектуалци, учени подкрепиха Джамбазки за следващ мандат в Европарламента и издигнаха кандидатурата му.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *