ВМРО - Казанлък: Назначаването на заместник-кмет от ДПС е неприемлив акт

ВМРО - Казанлък: Назначаването на заместник-кмет от ДПС е неприемлив акт

09 януари 2020  |   0 коментара

ДПС ще има заместник-кмет в Казанлък. Това е неприемливо и не съответства на политическото развитие на общината в последните години.

Това се казва в позиция на Общинския комитет на ВМРО – Българско национално движение в Казанлък, която бе разпространена до медиите.

ВМРО намира случващото се за подмяна на вота на гражданите на Казанлък. Схемите, по които ДПС умножава своето присъствие на политическата карта на Казанлък, региона и страната като цяло, са схеми за зависимост.  

Въпросът за недопускането на представители на ДПС до управлението на национално и местно ниво е принципен за ВМРО и засяга самата идея на Организацията за правене на политика.

Политическото назначение на заместник-кмет от ДПС в Казанлък не може да бъде оправдано с експертни аргументи. Ако колегите ни, които управляват общината, приемат политиката като поле за политически необосновано сътрудничество, ние сме на различно мнение, заявяват от ръководството на патриотичната партия в града.

Затова и ВМРО в Казанлък отклони различните предложения за следизборни взаимодействия и представителят на Организацията остава да работи самостоятелно в местния общински съвет. На фона на случващото се в града това е логичното политическо поведение, което отговаря на волята на нашите избиратели, посочват още в позицията от казанлъшката структура.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *