ВМРО издигна доц. Стефан Минков за кмет на Шумен

ВМРО издигна доц. Стефан Минков за кмет на Шумен

15 септември 2019  |   0 коментара

На 14 септември ВМРО-Шумен се регистрира с кандидат-кмет и самостоятелна листа за предстоящите местни избори. Кандидатът за кмет на град Шумен е дългогодишният член на местната структура доц. Стефан Минков.

По време на регистрацията в ОИК присъстваха евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, кандидатът за кмет доц. Стефан Минков и областният координатор и общински съветник от ВМРО Деан Станчев.

На пресконференция в клуба на БТА евродепутатът Ангел Джамбазки каза, че е важно да имаме кандидат за кмет на Шумен. Тук присъствието на ВМРО е много силно, това стана ясно и на последните европейски избори, на които показахме, че сме единствените, които можем да се противопоставим на протурската партия ДПС. ВМРО е тук по улиците на Шумен, допълни той.

Джамбази също обърна внимание, че доц. Минков е много добра кандидатура, защото разполага с богата автобиография и кариера, очакваме сериозни резултати.

Доц. Стефан Минков сподели, че е член на ВМРО от 1992 г. и за него друга партия няма. Основните принципи, на които ВМРО – Шумен ще заложи са – народът е суверен на властта; патриотизъм; доходи и сигурност.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *