ВМРО зарадва столичани с редици патриотични инициативи за 3 март

ВМРО зарадва столичани с редици патриотични инициативи за 3 март

03 март 2019  |   0 коментара

3 март не е просто почивен ден, а национален празник, заради това представители на ВМРО - София проведоха редица патриотични прояви, целящи повдигане на националния дух на българите.

За празника от ВМРО изрисуваха националния трибагреник на една сива, одраскана с графити стена в район „Овча купел“.

За жителите на района Патриотите от ВМРО бяха подготвили подаръци - патриотични мартеници и национални знаменца.

Така помагаме на хората да не забравят славното българско минало. Заедно ще се борим за едно по-добро национално бъдеще, сподели един от организаторите на патриотичната акция Стефан Грънчаров.

Над 1000 малки български знамена за празника получиха и столичани по време на акцията на ВМРО, която се проведе в подлеза на Софийския университет.

Местните структури на ВМРО в „Младост“ пък раздадоха български трибагреници, патриотични мартеници и екземпляри от новия брой на вестник „България“. Мероприятието се състоя на метростанция „Младост“ ден преди националния празник.

Също в навечерието на националния празник 3 март от ВМРО посетиха „Дом за възрастни хора с деменци“ в столичния квартал „Княжево“. В Дома в момента се настанени 61 възрастни хора. Представители на ВМРО уважиха тържеството на Дома и подариха на хората патриотични мартенички. Патриотите зарадваха възрастните хора като им подариха също голям национален трибагреник, патриотично помагало и портрети с българските ханове и царе, дело на художника Васил Горанов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *