ВМРО зарадва възрастните хора и деца, лишени от родителска грижа, за Баба Марта

ВМРО зарадва възрастните хора и деца, лишени от родителска грижа, за Баба Марта

02 март 2016  |   0 коментара

Както всяка година за 1 март ВМРО – Враца и Дамски клуб „Вратица“ подариха мартенички на приятелите си от Дома за стари хора и от Дома за деца, лишени от родителска грижа във Враца.

Мартеничките са изработени лично от нас, което ги прави специални, изпълнени с любов и положителни мисли, направени са за всеки един от прекрасните ни приятели. Това винаги е правило този празник по-различен, заради подготовката и очакването, споделиха дамите от ВМРО.

Общинският съветник от ВМРО Марин Цветков и председателят на Дамски клуб „Вратица“ Галя Георгиева поздравиха възрастните хора в ДСХ „Зора“ и децата от ДДЛРГ „Асен Златаров“ и им пожелаха здраве, всекидневни усмивки, радост, пролетно настроение и си обещаха нови приятни срещи.

Надявам се да успяваме да направим поне този ден по-празничен и по-приятен за нашите приятели, с които се срещаме вече традиционно на 1 март. За мен е голямо удоволствие организирането на срещите. Дано и милите възрастни хора и децата да усещат нашата безкрайна радост и да се усмихваме заедно все повече. Пожелаваме си да се видим отново и то не чак на следващия 1 март, а преди това. Вече си го обещахме, а повод винаги можем да си намерим. Благодаря на дамите и на Марин Цветков за организацията на посещенията и за подарените щастливи мигове. Не бива никога да забравяме, че има хора, които се нуждаят повече от нашето внимание. Забързаното ежедневие ни прави безучастни и безчувствени, а не бива да е така. Нека си позволим да подаряваме понякога усмивки, за да можем да бъдем и ние щастливи и доволни, сподели Галя Георгиева след срещите.

Всички участници в празника имаха възможността да опитат от вкусните сладкиши, приготвени от дамите от ВМРО.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *