ВМРО е гарантът, че коалицията няма да си сътрудничи с ДПС

ВМРО е гарантът, че коалицията няма да си сътрудничи с ДПС

20 май 2014  |   0 коментара

Направих си застраховка, че няма да свърша в прегръдката на ДПС и тази застраховка се казва ВМРО. С тези думи водачът на листата на коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ Николай Бареков откри срещата със сливенци. Градът на стоте войводи – Сливен, бе домакин на турнето за повдигане самочувствието на българите, което предприеха коалиционните партньори.

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки, който е втори в листата на коалицията за евровота, допълни, че в годините назад ВМРО винаги се е противопоставяла на антиконституционната партия ДПС.

Сега сме изправени пред опасността Турция отново да прокара своите проводници в българската политика чрез партията на Доган и тази на Корман Исмаилов и Касим Дал, която е част от Реформаторския блок, констатира Джамбазки.

Той посочи, че евроизборите са стъпало за коалицията „ББЦ, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ към повеждане на вътрешна политика по отстраняването на ДПС от ролята ѝ на политически балансьор.

Най-важно за нас на първо време е да решим проблемите на хората, защото няма нация без здравеопазване, без доходи и образование. Иначе бихме били просто една територия. Затова трябва да променим философиите за всички тези политики, но и да сменим хората, които ги определят“, добави Джамбазки.

Затова имаме нужда от вашето доверие на 25 май, с бюлетина № 28, за да имаме силата да променим нещата в държавата, призова кандидатът за евродепутат.

ВМРО.бг припомня, че българският избирател може да даде своя глас лично за Ангел Джамбазки, отбелязвайки, освен квадратче 28 в ляво, преференция 2 в дясната част на бюлетината.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *