ВМРО – Добрич отново залага на добруджанци в листата си за общински съветници

ВМРО – Добрич отново залага на добруджанци в листата си за общински съветници

24 септември 2019  |   0 коментара

За пореден път ВМРО – Добрич залага на добруджанци в листата си с кандидати за общински съветници. В нея са подредени почтени наши съграждани, успешно реализирали се в професионалната си област. Това, което ги обединява, е, че след завършване на образованието си са направили избора, който все по-малко добруджанци правят – да се завърнат в родния си град и да създадат семейство тук. И са успели – повечето от тях са се утвърдили и доказали като професионалисти. Това са хора в разцвета на силите си, които са готови със знанията и уменията си да помогнат на своя град. Сред кандидатите на ВМРО няма професионални политици, преминали през няколко формации, нито пък лобисти на бизнес интереси, защото Организацията винаги е разчитала на принципни и последователни местни хора.

Това посочват от местната структура на ВМРО – Добрич в съобщение, изпратено до медиите.

Водач на листата е областният координатор на ВМРО за Добрич и общински съветник Тихомир Маринов. На второ място е кандидатът за кмет – юристът Детелина Симеонова. Трети е икономистът Станислав Илиев. На четвърто място е дългогодишният журналист и общественик Пламен Йорданов – общински съветник. Пети е Атанас Пантелеймонов – предприемач със собствен бизнес в областта на транспорта и логистиката. На шесто място е д-р Ваня Ботева – лекар с административен опит в системата на здравеопазването. Седми е Ненчо Рогов – земеделски производител и агроном. На осмо място е Ганчо Попов – икономист, заемал ръководни позиции в големи търговски обекти. Девети е Живко Жечев – икономист, счетоводител, баща на три деца. На десето място е Пенка Цветанова – начален учител. Младият спортен фотограф Александър Стоянов е на 11-о място. Дванадесети е Пламен Кирилов – завършил публична администрация, в момента е търговски представител. На 13-о място е  Здравко Иванов - с висше техническо образование, управлява собствен бизнес.  Дияна Жечева – лаборант е на 14-о място. Следва Диян Василев – агроном, работи в сферата на търговията с торове. Специалният педагог Димитър Георгиев е на 16-о място. На 17-о е Иван Веселинов Иванов  - търговски представител. Младият инж. Тодор Тодоров е 18-и. На 19-о място е Иван Красимиров Иванов – най-младият кандидат и председател на Младежката организация в Добрич. Специалистът в областта на туризма Светослав Дочев е на 20-то място. Листата се затваря от народния представител Йордан Йорданов, който с включването си декларира своята безрезервна подкрепа за кандидатите на ВМРО за общински съветници в Добрич.

Основен акцент за ВМРО в предстоящите местни избори ще е задържането на младите хора в Добрич и завръщането им в родния град – именно тази трябва да е сред главните цели на бъдещата администрация и Общински съвет. От ВМРО – Добрич призовават съгражданите си да подкрепят добруджанци за новия местен парламент.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *