ВМРО - Враца с дарение за спортен клуб „Вратица“

ВМРО - Враца с дарение за спортен клуб „Вратица“

18 май 2019  |   0 коментара

ВМРО подпомогна финансово спортен клуб „Вратица“ за закупуване на нова екипировка. В офиса на патриотичната организация се проведе среща между народния представител Красимир Богданов и представители на клуба. Председателят Маргарита Машланиец сподели, че в отбора членуват предимно възрастни хора, чиито пенсии не им позволяват да се погрижат сами за своята екипировка. Поради това те се обърнаха към народния представител с молба за финансова помощ за закупуване на нови екипи за състезателите от клуба.

В отговор на настоятелната молба ръководството на патриотите от ВМРО - Враца реши да направи дарение за благородната кауза.

Това не е първият жест на подкрепа към „Вратица“. Още като заместник-кмет на Враца Богданов многократно подпомагаше пътуванията и спортните изяви на клуба. През 2014 г., пак с негово съдействие, в спортния комплекс „Христо Ботев“ беше изградено игрище за петанк, където вече се провеждат национални състезания, а отборът на „Вратица“ е един от най-добрите в страната.

СК „Вратица“ e клуб за здраве и активно дълголетие. Той участва в спортни мероприятия на регионален и национален принцип. Донесъл е редица престижни отличия за Враца и региона.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *