ВМРО - Враца алармира за пореден цигански произвол

ВМРО - Враца алармира за пореден цигански произвол

29 март 2019  |   0 коментара

Не може собственичката да плаща сметките на самонастанилите се в имота ѝ цигани, гневят се Патриотите

С остра позиция излезе Общинският комитет на ВМРО – БНД, общ. Враца относно поредния цигански произвол. Патриотите са били алармирани за самонастанили се в чужд жилищен имот лица. Имотът е собственост на г-жа Цеца Георгиева Иванова. Жената е работила няколко години в Испания, през което време на втория етаж на къщата ѝ, намираща се на ъгъла между улиците „Андрей Николов“ и „Бабуна“ във Враца, се самонастаняват цигани. Те започват да се разпореждат с имота както намерят за добре, без да плащат сметки за битови разходи и наем на собственичката.

Потърпевшата е сигнализирала компетентните органи, но е наясно, че ако в нашия град се намери институция, която да си свърши работата и все пак прогони наглите цигани, то натрупаните сметки най-вероятно ще трябва да се плащат от нея, заявяват от ВМРО – Враца.

Жената иска просто да си върне владението на имота, което е нейно конституционно, гражданско и човешко право. Ето защо ние, членовете на Общинския комитет на ВМРО в общ. Враца се солидаризираме изцяло с г-жа Иванова и жертвите на подобен цигански произвол и призоваваме органите, от които зависи решаването на казуса, да се намесят незабавно! Стига циганско самоуправство, пишат врачанските войводи.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *