ВМРО – Варна учреди нова структура „Спорт и култура“

ВМРО – Варна учреди нова структура „Спорт и култура“

16 август 2019  |   0 коментара

На 10.08.2019 г., навръх честванията на 140-ата годишнина от създаването на Военноморските сили, във Варна бе учредена нова структура на ВМРО - „Спорт и култура“. За председател единодушно беше избран националният селекционер на отбора по футзал на България Емил Минчев. Негови заместници са съответно спортният редактор и пресаташе на ПФК „Черно море” Красимир Николов и Владимир Манасиев, капитан далечно плаване.

Въпреки натоварения си график председателят на ВМРО Красимир Каракачанов уважи събитието и пожела на добър час на новото подразделение на ВМРО - Варна. 

На учредяването на „Спорт и култура“ присъства и председателят на групата съветници от ВМРО в ОбС - Русе Иво Пазарджиев, както и областният координатор за област Варна Венцислав Сивов, който подари на новата структура знамената на България и ВМРО.

Присъединилите се родолюбци дадоха своята заявка да работят за една по-богата на спорт и култура морска столица и превръщането ѝ в още по-привлекателно място за гражданите и гостите на град Варна.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *