ВМРО, ББЦ и партньорите им се регистрираха за участие в евроизборите

ВМРО, ББЦ и партньорите им се регистрираха за участие в евроизборите

07 април 2014  |   1 коментар

Патриотично-центристката коалиция на ВМРО, „България без цензура“, ЗНС и „Гергьовден“ официално се включва в предизборната битка за вота на 25 май. В Централната избирателна комисия бяха внесени 9 999 подписи на пълнолетни български граждани, подкрепили явяването на коалицията на избори за Европейски парламент.

Нашата амбиция е да получим подкрепата на гласоподавателите, за да има българският патриотизъм трибуна в европейските институции. Позовавайки се на социологическите изследвания, мога да заявя, че ние ще сме единствената патриотична формация, която ще получи представителство в Европейския парламент – това е сериозна отговорност, която ние ще носим с чест, коментира председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Припомняме, че в средата на март ръководството на ВМРО подписа споразумение за съвместно явяване на евроизборите с ББЦ и ЗНС. В последствие към „България без цензура” се присъедини и движение „Гергьовден“.

Целта на коалицията е борба срещу бедността, утвърждаване на патриотизма и ревизия на властта и незаконното богатство. Като основен проблем пред страната коалицията посочва демографската катастрофа.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *