Владимир Митов бе преизбран за председател на ВМРО – София

Владимир Митов бе преизбран за председател на ВМРО – София

29 май 2017  |   0 коментара

Над 50 делегата избираха ново ръководство на отчетно-изборна конференция на софийските структури на ВМРО – Българско национално движение.

С пълно мнозинство за председател на ВМРО - София беше преизбран Владимир Митов.

Областният комитет на ВМРО - гр. София определи за заместник-председатели за трите многомандатни избирателни района в столицата: Радослав Георгиев – заместник-председател, отговарящ за 23 МИР; Веселин Димитров – заместник-председател за 24 МИР; Бранимира Велчева – заместник-председател за 25 МИР.

За секретар бе избрана Калина Калинкова.

На събранието официални гости бяха Ангел Джамбазки – заместник-председател на ВМРО и представител в Европейския парламент, Юлиан Ангелов – организационен секретар на партията и народен представител в 43-тото и 44-тото Народно събрание, д-р Султанка Петрова – председател на Националната женска организация на ВМРО, както и общинските съветници на ВМРО в София – Карлос Контрера и Виолета Тодорова.

По време на конференцията беше обсъдена актуалната политическа обстановка в страната, както и бе направен отчет на дейността на партията на областно ниво по време на предизборната кампания за последните парламентарни избори.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *