Вече никой не вярва на стария цирк „ляво и дясно“

Вече никой не вярва на стария цирк „ляво и дясно“

13 май 2014  |   0 коментара

Крайно време е да престанат да се отнасят с нас като с шарани.  Това поведение на политиците накара гражданите да не вярват вече на никого и нищо. Сред тук присъстващите обаче няма хора, уличени в далавери или непочтени игри, ние няма да ви излъжем.

Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов и кандидат за евродепутат в препълнената зала на Дом на културата в Русе. Лидерите на партиите от коалицията „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ посетиха крайдунавския град, за да се срещнат с местните жители. Националната обиколка „Реванш за българския народ“ цели да запознае гражданите с политическата платформа на коалицията, която е с номер 28 в интегралната бюлетина

Каракачанов обвини БСП и ГЕРБ, че разиграват стария цирк „ляво срещу дясно“.

На тези избори отново ни говорят как трябва да избираме между лявото и дясното, но нито БСП е лява, нито ГЕРБ е дясна. Направиха си параван, зад който да разиграят една далавера, посочи Каракачанов, определяйки политическата ситуация като стар цирк.

Преди години се смеехме на Албания, но сега там нещата вървят напред, защото си поставиха ясна цел. У нас това не се случи, но пък се допуснаха чужди монополисти да завземат пазара на комунални услуги, комуникации и др., изрази възмущението си той.

Кандидатът за представител в Европейския парламент, заемащ символното последно място в листата, обвини БСП, че се е явила на парламентарни избори с обещание да развали договори с трите ЕРП-та, грабещи българския народ, но не го направила. Според него Борисов има не по-малка вина пред българския избирател, тъй като дойде на власт с обещанието да им вземе парите и да ги върне на народа.

Да, Борисов най-вероятно им е взел парите, но си ги прибрал, предположи Каракачанов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *