Веселинов: Системното изкореняваните на ценности през годините сега дава своите зли плодове

26 юли 2017  |   0 коментара

Насилието е израз на един болен социум, който няма интегрираща идея и няма чувство за солидарност. Мисля, че това е голямото предизвикателство пред политиците да покажат, че имат цели, които могат да обединяват.

Това заяви заместник-председателят на ВМРО и на парламентарната група на Обединени патриоти Искрен Веселинов в студиото „Референдум“ по БНТ.

Коментарът му е по повод нападението над журналиста Иво Никодимов във вторник и на нотариус и дъщеря ѝ ден по-рано – и двете, случили се в центъра на София посред бял ден.

Ценностите, които системно бяха изкоренявани през годините, сега дават своите зли плодове. Истината е, че трябва да има мобилизация на цялото общество, за да се справим с проблема. Всички сме част от решението и трябва да поемем отговорността, коментира Веселинов.

Той влезе в спор с представителите на БСП и ДПС в студиото заради темата с циганската престъпност. Според него основата на проблема е чувството на безнаказаност, което битува в тази общност от време на управлението на тези две партии.

Цялата дискусия в „Референдум“ проследете във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *