Веселинов: Турция инфилтрира своя агентура у нас

11 март 2017  |   1 коментар

От няколко години Патриотите предупреждават, че Турция все по-агресивно се меси във вътрешните ни работи, като инфилтрира своята агентура и във вероизповеданията, и в политическите парти.

Това каза водачът на листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в 19 МИР Русе Искрен Веселинов. В предизборен дебат в „Още от деня“ по БНТ.

Отдавна трябваше да бъде изгонен посланик Гьокче, каза Веселинов и обясни, че това са поискали Патриотите от трибуната на 43-тото Народно събрание. Турският посланик трябваше да бъде изгонен още когато преди две години се оказа кръстник на партия ДОСТ, обясни политикът.

Сегашната кампания от страна на Турция въобще не е случайна и цели да даде пряка легитимация на една от двете етнически партии и то като противовес на другата. Едроган се опитва да вкара своя партия в българския парламент, ние като българи категорично трябва да попречим на това, посочи Искрен Веселинов. Той е категоричен, че трябва да бъдат спрени онези 1000 автобуса, които Турция иска да вкара за изборите у нас.

По отношение на програмната реч на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер за Европа на две скорости Веселинов заяви, че Обединени патриоти са категорично против тази идея.

По отношение на СЕТА той посочи, че Патриотите никога не са подкрепяли подобно споразумение, защото то представляв загуба на суверенитет и ощетява българския бизнес, поставяйки го в неконкурентна среда. В случая заплахата е не само от внос на ГМО, но и от внос на стоки , които тотално да съборят прохождащите български предприемачи, каза патриотът.

От думите му стана ясно, че не СЕТА обаче е най-важният разговор за Европейския съюз, а разговорът за ценностите. Дали да бъде съюз на бюрократите, чиновниците, на две или три големи държави или да бъде съюз на всички европейски граждани.

Ние сме за преосмисляне на идейните постулати, които са базирани на крайния либерализъм и които продължават да нанасят поражения. Европа трябва да е Европа на отечествата, на духовността, на християнските ценности, а не Европа, която се занимава с гей бракове и прави или криви краставици и ред др. безумия, каза Веселинов.

Разговорът за скоростите се породи от абсолютно неадекватното отношение на Европа към собствените ѝ проблеми.

Вижте целия разговор във видеото >>> 

Коментари

 • VMRO

  март 11, 2017 в 10:40

  ETO OTKRITA AGITACIQ NA TURSKI EZIK:
  dostbirligi.com
  facebook.com/DOSTBirligi/
  facebook.com/groups/dostparti/

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *