Веселинов се срещна с жители на Червена вода

Веселинов се срещна с жители на Червена вода

16 октомври 2015  |   0 коментара

Кандидатът за кмет на община Русе Искрен Веселинов проведе поредната си предизборна среща с жители на с. Червена вода. Кандидатът на ВМРО не спира с обиколките по малките населени места, защото по думите му мнението на абсолютно всеки един жител относно управлението на Русе е важно.

Веселинов смята, че до момента околните на Русе села са изоставени и са неглижирани проблемите им. Неговата задача като кмет би била да поправи тази огромна грешка на управляващите.

На срещата хората споделиха същите проблеми, които имат всички, живеещи в малките населени места в общината. Това са заниженото финансиране и липсата на перспектива пред младите хора, които са принудени от икономическата ситуация да напускат родните места.

И макар уплашени, защото и те усещат бруталността, с която управляващите действат, за да държат хората в страх и подчинение, те разказаха за своите несгоди и изразиха надежда Община Русе да се сдобие с нов и честен кмет.

Искрен Веселинов от своя страна сподели с жителите на Червена вода, че има амбицията и желанието да работи за доброто на всички населени места в община Русе. Той посочи, че не трябва да се прави разлика между центъра и околните места. Това допълнително обезлюдява общината, води до лоши икономически перспективи и създава общинско управление от типа „на две скорости“, което не е добре за хората.

Кратък клип на Искрен Веселинов, в който се засягат тези проблеми >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *