Веселинов за конгреса на ПЕС: След като Меркел покани сирийците в Европа, сега те канят африканците

Веселинов за конгреса на ПЕС: След като Меркел покани сирийците в Европа, сега те канят африканците

24 февруари 2019  |   0 коментара

Много внимателно изчетох всичко, което излезе в нашите медии за конгреса на социалистите в Мадрид. И думите на Станишев, но най-вече тези на Тимерманс, който би председателствал ЕК, ако спечелят изборите.

Това споделя във „Фейсбук“ заместник-председателят на ВМРО и народен представител от Обединени патриоти Искрен Веселинов.

Все пак всеки гласувал за БСП в България трябва да знае, че подкрепя него и идеите му, а не Корнелия и нейните избраници в листата, категоричен е той и и изброява, че днес за социалистите това са:

  1. Основен враг е националната държава и концепцията за Европа на Отечествата. Респективно те са противник на национално-патриотичната вълна и дори осъждат взаимодействието на други партии с нейни представители. (Тук Корнелия в правоверна – неин основен враг са патриотите, а не ГЕРБ или ДПС, например);
  2. Социалистите подкрепят мигрантското нашествие, което е на път да изличи културата на стара Европа. Тимерманс дори казва: „...всеки удавил се в Средиземно море мигрант е нов белег върху душата на Европа. Трябва да се мисли за потенциала на Африка.“ Т.е. след като Меркел покани сирийците, той кани африканците. (Нелеп е опита на Корнелия да вдига шум по Пакта за миграция на ООН, чието подписване ние, патриотите, спряхме);
  3. Истанбулската конвенция и нейните ценности са крайъгълен камък за социалистите. Т.е. ЕК водена или дори повлияна от тях ще продължи да инфилтрира тези от конвенцията във вътрешното право на ЕК, което е задължително и за нас. Това бе заявено в прав текст. (Смешни са опитите на Корнелия да се разграничи – те са за вътрешна употреба);
  4. Изравняването на заплатите между мъже и жени е споменато в контекста на горното, но на социалистите не им пука, че в Източна Европа заплатите са в пъти по-малки отколкото в Западна. Инициативата на ВМРО и други патриотични партии „Еднакво заплащане за еднакъв труд в Европа“, с която сезирахме ЕП за тази отчайваща несправедливост, явно не ги засяга.
  5. Глобалното затопляне отново е в центъра на внимание на социалистите, приели зелените идеологеми. Т.е. Европа ще продължи да харчи милиарди и да закрива индустрии без сигурни доказателства за ефекта от тези дейности. Миньорите и енергетиците в Маришкия басейн например ще имат всички основания да се безпокоят за работата си при соцконтрол на ЕК.

Явно идеалът на социалистите за Стария континент е земя без нации и държави, населена с африканци, в която щъкат свободно лица от третия пол. Честито на избирателите им, завършва Искрен Веселинов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *