Вера Грозданова от ВМРО е на балотаж за Иваняне

Вера Грозданова от ВМРО е на балотаж за Иваняне

29 октомври 2015  |   0 коментара

Вера Грозданова от ВМРО достигна до втори тур на кметските избори за софийското село Иваняне. На балотажа тя ще се изправи срещу кандидата на управляващата ГЕРБ.

Резултатите от първи тур на изборите за местна власт в Иваняне сочат, че разликата между претендентът на ГЕРБ и нашата кандидатура на Вяра Грозданова съвсем не са непреодолими, коментира председателят на ВМРО – София Карлос Контрера.

За кандидата на ГЕРБ Мария Павлова са гласували 49,36%, а за Вера Грозданова – 40,66%. Битката между дамите за кметския стол в Иваняне ще бъде оспорвана. Павлова обаче е кмет на населеното място от 2003 г. – достатъчно време да разгърне капацитета си и да решава проблемите на селото. Но дали хората са доволни от нейната работа?

Хората в Иваняне недоволстват от лошата инфраструктура и отказват да бъдат залъгвани, че все някога пари за техните пътища ще бъдат намерени. Ако имаше желание досегашният кмет – като представител на управляващата партия, можеше да кандидатства за средства за да се оправи инфраструктурата, коментира местен жител.

ВМРО призова всички жители на Иваняне да подкрепят Грозданова на втория тур за кмет, защото тя има качествата и желанието да направи всичко това за населеното място, което не е успяла досегашната кметица.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *