Венцислав Сивов: Вместо за тротоари, трябва да говорим за иновации

Венцислав Сивов: Вместо за тротоари, трябва да говорим за иновации

24 октомври 2019  |   0 коментара

Безплатни детски градини и благоустрояване на микрорайон „Кайсиева градина“ са приоритетите в управленската програма на кандидата на ВМРО – Варна за кмет на район „Владислав Варненчик“

Интервю за „Нова Варна

Всички в тази кампания говорят за тротоари, вместо в XXI век да говорим за автоматизация и модернизиране. Близо 50 000 души живеят в район „Владислав Варненчик“, където много неща се направиха, но много има още какво да се прави, смята лидерът на войводите  във Варна Венцислав Сивов. Освен кандидат за кмет на района, той е и втори в листата за общински съветници на ВМРО за Варна с номер 34 и преференция 102.

По думите му основните приоритети в управленската програма на войводите за района са изключително важни, а именно: безплатни детски градини и ясли за децата от района, подобряване на инфраструктурата и градската среда в крайния варненски квартал.

Това според него са и основните проблеми, за които алармират варненци по време на срещите му с тях в рамките на кампанията. Другите акценти в управленската му програма са свързани с презастрояването, липсата на зелени площи, неефективното сметосъбиране, липсата на адекватна инфраструктура за натоварения трафик.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *