Вангелов: Бедността не е естествено състояние

Вангелов: Бедността не е естествено състояние

08 април 2014  |   0 коментара

Имаме богат опит в предизборните битки и той ни учи, че ни чака много сериозна работа. Хората трябва да разберат, че ако не гласуват за нашата коалиция, дават гласа си за Борисов, Станишев и Местан, които докараха България до сегашното незавидно положение.

Това заяви членът на националното ръководство на ВМРО и организатор на партията за Велико Търново, Габрово и Търговище Борис Вангелов по време на среща с граждани в Горна Оряховица. Мероприятието бе уважено от членове на ВМРО от областта, както и от представители на „България без цензура“.

Страшното в България ще дойде, когато остареят и последните поколения, които помнят времето на икономически силна България, с въоръжена армия и висок жизнен стандарт. Повечето хора сега смятат бедността за естествено състояние, а това категорично не е така и може да бъде променено, заяви организаторът на ВМРО.

Вангелов обясни, че коалицията на ББЦ, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ ще работи, за да вдъхне кураж у хората да променят това мислене. В противен случай, страната ни ще се превърне във вечен аутсайдер в Европейския съюз – нещо, което в коалицията не смятат да допускат.

Сега е времето да се спре тази тенденция, която е факт благодарение на партиите на статуквото. Нека още на евроизборите покажем, че нашата коалиция е единствената алтернатива на това статукво, призова той. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *