Българските политици трябва да са патриоти, а не мишки

Българските политици трябва да са патриоти, а не мишки

19 март 2017  |   0 коментара

Не съм очаквал такова темане на българския кабинет към Турция, заяви Красимир Каракачанов в Полски Тръмбеш

Препълнена зала посрещна в Полски Тръмбеш съпредседателя на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и кандидатите за народни представители от коалицията за 4 МИР Велико Търново. Тук бяха водачът на листата доц. Милен Михов, вторият – Иван Димитров, Кирил Кирилов, който е на четвърто място и седмият Йордан Грозданов.

С обединението на нашите партии ние показваме как може да дадем началото на една голяма промяна. Промяна, при която националният интерес е поставен над партийния. 26 години наблюдаваме едно и също разделение, сменят се сини и червени с обещание за реформи. Не знам друга държава, в която след 26 г. промени положението да е по-зле, отколкото в началото. Затова именно ние, Обединените патриоти, сме алтернативата на тези избори. Ние показахме, че можем да поставим националния интерес на първо място, че можем твърдо да отстояваме нашите искания. Не се отказахме от нашето настояване за повишаване на пенсиите, когато това бе единственото условие, за да получим мандат за съставяне на правителство. И в 44-тото народно събрание няма да отстъпим от това, което обещаваме на всички наши среща, заяви категорично Красимир Каракачанов.

Живеем в съдбовни времена. Само ние говорим, че партия ДОСТ е маша на чужда държава и ще продължава да се опитва чрез мюсюлманските духовници да създава почва за радикални настроения. На този фон изявлението на вицепремиера Стефан Янев, че, противно на исканията за ограничаване на изборния туризъм, правителството ще създаде всички възможности автобусите и автомобилите, които идват у нас за изборите, да бъдат обслужвани по-бързо, за мен е национално предателство. Не съм очаквал такова темане към Турция. Мислех, че един български министър трябва да е патриот, а не мишка,отсече Каракачанов.

Етническият мир е нещо много важно за нас. Сега българските мюсюлмани трябва да изберат дали искат да живеят в държава, в която никой няма да им посегне или искат да служат на диктатор, който се мисли за султан и е готов да подпали Балканите и Европа, заяви водачът на листата доц. Милен Михов.

Няма да водим пазарлъци за постове, а ще искаме всички отговорни български партии да седнем на една маса и по важните теми, като доходи, сигурност, армия, образование да бъде изработена обща позиция поне за десет години напред, заявиха от коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“. Централни за тях остават въпросите за повишаване на доходите, на минималната пенсия, борбата с битовата престъпност, охраната на границата.

Наши началници са хората, които са ни избрали и само с техните интереси ще се съобразяваме, заяви Каракачанов.

На 26 март по нов стил е датата, на която българската армия превзема Одринската крепост. Нека това е датата, на която ще спечелим битката за сърцата на хората. Защото без самочувствие и достойнство не можем да очакваме българският народ да върши делата, които са вършили нашите предшественици, каза Красимир Каракачанов.

Попитайте Цветан Цветанов, който сега обяснява как ще повишават доходите, защо не го направиха само преди три месеца, нали имаха тази възможност, коментираха патриотите.

На събранието дойде и кметът на Полски Тръмбеш Георги Чакъров. Той благодари на партиите от патриотичното обединение за подкрепата, която са му дали на местните избори и изрази принципното си уважение към всички патриотични формации.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *