„България“ с 24-ти брой преди парламентарния вот

„България“ с 24-ти брой преди парламентарния вот

03 октомври 2014  |   3 коментара

Възможни ли са достойни пенсии в България, какво е прагматичен патриотизъм и каква е целта на правителство на националното спасение са сред водещите теми в брой 24 на изданието на ВМРО „България“.

„ДПС готви огромна фалшификация на изборите. Гласувайте за Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО с номер 24, за да надделеем“ гласи един от материалите.

На страниците на „България“ ще намерите позициите на съпредседателите на коалицията Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, както и на водачите на патриотичните листи в Русе и Велико Търново – Искрен Веселинов и доц. Милен Михов.

В материал за столицата изданието информира за специалния акцент в програмата на Патриотичния фронт върху проблемите на София.

Електронен вариант на брой 24 на „България“ четете тук >>>

Архив на изданието може да разгледате тук >>>

Коментари

 • Иван Тодоров

  октомври 03, 2014 в 2:14

  Вългарите в южна Молдова отново трябва ли да получат автономия

  Те са я имали от 1856 до 1878 за да не бъдат благосклонни към руската пропаганда и да искат съединение с Руската Империя. Сега в Молдова се саморумънизират и нещата са станали много неприятни за всички етнически/национални малцинства, освен румънците разбира се.

 • Иван Тодоров

  октомври 03, 2014 в 2:17

  Българската патриаршия трябва да създаде (пресъздаде) своите отрасли в БЮРМ. Румънската църква например е създала отрасли не само в Молдова а и в бившите територии на Велика Румъния които днес принадлежат на Украйна!!! Доколкото ми е известно за сега не и в Южна Добруджа - това е самата част на Велика Р. където това не е направено и не в украинския дял на историческо-географска област Марамуреш, където има доста румънци но която не е влизала в състава на Велика Румъния. За Приднестровието пак няма информация но предполагам че румънскат църва в Молдова имала юрисдикция и там - въпреки че това също не е било в състава на В.Р.

 • Mitre Turunjoff

  октомври 05, 2014 в 3:28

  Ако Румъния иска да присъедини към себе си Молдова, тогава тя трябва да върне Северна Добруджа на България, Северна Добруджа е била подарена от така наречените "освободители" на Румъния за "участието" им в "освобождението", разбирай ограбването на изконни български земи.

  P.S.
  БЪЛГАРИО! СЕГА ИМАШ ЕДИНСТВЕРНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕШ СПАСЕНА ОТ ПРОДАЖНИТЕ ПОСТ-ТОТАЛИТАРНИ, КОРУМПИРАНИ ПРАВИТЕЛСТВА, КАТО ГЛАСУВАШ САМО ЗА ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *