България – разкъсвана от цигани и имигранти

България – разкъсвана от цигани и имигранти

19 август 2016  |   0 коментара

Циганският и мигрантският въпрос приемат изключително застрашителни размери. Не може България да се превръща в заложник на несоциализирани общности и външни сили. Крайно време е за прилагане на спешни мерки за защита на българското население от посегателства и засилване на сигурността в цялата страна.

Само дни, след като Красимир Каракачанов предупреди, че скоро циганията ще започне да се излива и върху органите на реда, последва побой от страна на пияни цигани над полицаи във Велинград.

Този случай, когато цигани са нападнали проверяващи полицаи, е особено показателен. Циганската престъпност приема все по-застрашителни размери. Освен, че е бич за възрастните хора по малките населени места, вече се обръща и срещу силите на реда.

През това време имигранти създават размирици в център за настаняване. По повода местната структура на ВМРО в Харманли обяви, че подготвя протест, ако не се засили контролът в Центъра.

От друга страна дебне заплахата от съседна Турция, която във всеки един момент може да пусне нелегалните мигранти към Европа.

ВМРО отново призовава за активно въвличане на жандармерията с цел засилване на мерките за сигурност. Трябва да бъде пределно ясно, че органите на реда имат право да използват сила, ако ситуацията налага.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *