„България“ представя кандидата на ВМРО за евродепутат

„България“ представя кандидата на ВМРО за евродепутат

04 май 2014  |   0 коментара

Поредният 20 брой на изданието на ВМРО „България“ излезе от печат и вече достига до своите читатели. Вестникът се раздава безплатно от координаторите на ВМРО в цялата страна

На страниците на новия брой може да откриете информация за действията на ВМРО и коалицията за предстоящите избори за европейския представители от България, които ще се проведат на 25 май 2014 г.

„Освобождаваме България от бедност, безработица и корупция“, заявява в обширно интервю младият заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и кандидат за евродепутат, което ще намерите на стр. 5.

За част от битките, които води Джамбазки като фигура от обществения и политически живот на страната, може да научите от стр. 3.

Принципите за водене на политика и задачите, които стоят пред коалицията „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ са изпълнили повече от половината брой. В програмата си политическата формация обяснява как ще справи с проблемите  на хората, които са от изключителна важност. Акцентирано е на борбата за по-високи доходи на българите, обучението на младите в дух на родолюбие и конкурентноспособност, подкрепа за бизнеса, строги мерки за ред и сигурност, изобличаване на престъпниците на прехода, стратегия за демографската политика и др.

От броя на „България“ ще разберете също и кои формации оказват персонална подкрепа за кандидата на ВМРО в евролистата Ангел Джамбазки.

От тук може да изтеглите бр. 20 

Архив с всички броеве на изданието „България“

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *