„България“ представя кандидатите на ВМРО за местните избори

„България“ представя кандидатите на ВМРО за местните избори

16 октомври 2015  |   0 коментара

В два поредни броя, подготвени специално за местните избори, изданието на ВМРО „България“ представя част от кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства в българските общини, които партията издига.

Брой 27 и 28 можете да откриете в клубовете на партията по места или като се свържете с организатора на ВМРО за съответния район.

В последния си 28-ми брой „България“ прилага и специална притурка за местните избори, където може да намерите подробна информация за кандидатите на ВМРО в различните общини. В изборната притурка към вестника има и обширен отчет за работата на партията в Народното събрание до момента, както и отчет на евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки за дейността му и позициите, които е защитавал в Европейския парламент.

Освен на изборите броят е посветен и на наближаващата годишнина от основаването на ВМРО. На 23 октомври се навършват 122 години от създаването на родолюбивата организация, която и до сега отстоява принципите на патриотизма и се бори за добруването на българите.

На последната страница пък ВМРО подарява на читателите на „България“ календар за 2016 г., посветен на 140 г. от Априлското въстание и подвига на Ботевата чета.

Приятно четене!

Архив на изданието „България“ може да откриете тук >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *