„България“ в навечерието на изборите за ЕП

„България“ в навечерието на изборите за ЕП

20 май 2014  |   0 коментара

Джамбазки предлага градивен патриотизъм, а не основаващ се на противопоставянето. В материал за последния излязъл брой на вестник „България“, издаван от ВМРО, кандидатът за член на Европейския парламент аргументира необходимостта България да бъде представлявана от разумни патриоти, водени от националния интерес.

Основните материали, включени в 21-ят брой, представят обществениците и политици, които се обявяват в подкрепа на кандидата на ВМРО.

Председателят на партията Красимир Каракачанов посочва, че гласът за Джамбазки е глас срещу опасния триъгълник БСП-ДПС-ГЕРБ.

Доц. д-р Йордан Величков, оглавяващ Съюза на патриотичните сили „Защита“, отбелязва, че кандидатът на ВМРО преследва неотлъчно важните обществени проблеми. Партията предлага нов тип подготвени, отговорни и почтени политици като Ангел Джамбазки, допълва доцентът.

Председателят на Националното сдружение на клубовете на запасното войнство „За честта на пагона“ генерал-лейтенант Петър Илиев разпознава в лицето на Джамбазки онзи млад, борбен и решителен патриот, от когото България се нуждае в Европейския парламент.

Електронен вариант на изданието може да намерете тук.

Архив на броевете на „България“ разгледайте тук.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *