БХК срещу България

БХК срещу България

02 октомври 2017  |   0 коментара

Ако някога сте се чудили, само евентуално, дали БХК е антибългарска, антинационална сбирщина на ненормалници и чутовни негодници, то вече нямайте никакви, ама никакви съмнения.

Това коментира в социалната мрежа заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки по повод позицията на Българския хелзинкски комитет (БХК), чрез която Комитета злепостави България при кандидатурата ѝ за Европейската Агенция по лекарствата.

Ето целият му коментар:

„Не е пропуснат и въпросът, че в България липсва законоустановена процедура за промяна на пола.“ – така Кънев и съучастници мотивират предателството си. Срам. Срам и позор. Такова дъно не съм си и представял.

Тези въпиющи негодници обявиха, че са изпратили писма до де що европейска институция има, за да ги молят и за да настояват Европейската агенция по лекарствата (ЕМА), която напуска Обединеното кралство след референдума, да не се мести в България.

Защо е важно за България, за българската икономика, за българското образование, за българската наука, да има изнесена европейска агенция съм обяснявал надълго и нашироко.

Знаете, че направихме всичко възможно, българското правителство да поиска ЕМА. Това беше и наше условие в преговорите за съставяне на коалиционно управление.

Умело-неумело, криво-ляво – успяхме. Имаме решение на МС и за пръв път, откакто България е част от ЕС, правителството иска седалище на изнесена европейска агенция у нас. Факт.

И днес разбираме, че Красимир Кънев и съучастници правят всичко възможно, за да провалят българската кандидатура. Нещо повече – пишат писма, в които настояват ЕМА да не дойде в България. С идиотски, содомитски и извратеняшки „аргументи“.

Тези хора, тези български граждани работят активно и агресивно срещу интереса на българското общество. Те работят, те полагат усилия срещу българския интерес, в интерес на Франция, да речем, която също иска ЕМА.

Тези български граждани работят агресивно в България да не идват инвестиции, да не идват големи международни фармацевтични компании, с огромен оборот.

Да отидат другаде.

Тези български граждани, обединени в Български хелзинкски комитет, работят СРЕЩУ това в бюджета на България да влизат средства. Срещу интереса на българската осигурителна и социална система. Срещу интереса на хотелиери, ресторантьори, срещу бизнеса с недвижими имоти и прочее, и прочее, и прочее. Срещу интереса на българското образование, на българските пенсионери, на българските социално слаби. Гнусно, подло, нелепо лицемерие.

Те, от БХК, работят ЗА това милиони евро да отиват другаде. В чужди социални системи. В чужди бюджети. Работят за други държави. Какви жалкари. Какви нелепи помияри.

Досега тези негодници ми бяха само неприятни извратеняци и ненормалници. Сега вече ги презирам. Защото са жалки, евтини продажници.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *