БСП – лъжа след лъжа, измама след измама

БСП – лъжа след лъжа, измама след измама

18 ноември 2016  |   0 коментара

Коментар на Любомир Милошев, член на ВМРО - София

БСП вдигна брада, просташки, по бойковистки. Корнелия Нинова се изказа, че БСП ще бъде алтернативата на системата – едновременно смешно и тъжно. На коя система точно е алтернатива БСП, на настоящата?! Та именно социалистическата партия е ядрото на системата. Правителство на Андрей Луканов и фалит, правителство на Любен Беров, подкрепяно от БСП и ДПС, след това имаме правителство на Жан Виденов и срив на държавата и икономиката, след това имаме Тройната коалиция БСП, ДПС и НДСВ, която финализира политическата система в България такава, каквото я познаваме, същата, на която БСП ще ни предлага „алтернатива“. За капак дойде и правителството на Пламен Орешарски, което придаде добавена стойност на системата, срещу която се бори БСП. Лъжа след лъжа, измама след измама.

Корнелия продължи – ще въвежда прогресивно подоходно облагане вместо плоския данък, който бе прокаран по времето на Тройната коалиция. Интересно кои доходи ще облага прогресивно при положение, че няколкостотин хиляди български пенсионери живеят с пенсия от 157 лв. при положение, че прагът на бедността е 299 лв.

А може би ще облага средната класа, която в България реално не съществува, има една огромна ножица между бедни и богати.

За да облагаш някого, трябва да има капитал, който да обложиш с данъци, в България такъв няма. С други думи – първо доходи и растеж, реална конкуренция, икономика и производителност и чак след това данъци.

Вероятно Корнелия Нинова ще облага прогресивно милионерите „герои на трудовия народ“ от „Позитано“ 20 ? Съмнявам се. Едно е сигурно, БСП е политически труп, който на парламентарни избори едва ли ще надскочи себе си и евентуалните 15-20%.

И това им е много!

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *