Богданов: Тълпи от хора да обикалят софийските улици с пера в задника не е нито прилично, нито възпитателно

Богданов: Тълпи от хора да обикалят софийските улици с пера в задника не е нито прилично, нито възпитателно

06 юни 2018  |   0 коментара

Не мога да разбера какво демонстрират тези хора, които участват в „София прайд“, при положение, че в днешното демократично общество техните права са защитени. Те имат права, както останалите хора в обществото. Имат право да избират своята сексуалност и това с кого ще си лягат си е техен въпрос. Но да обикалят улиците на София тълпи от хора с пера, забучени в задника, не е нито прилично, нито възпитателно.

Това заяви народният представител от „Обединени патриоти“ и член на националното ръководство от ВМРО Красимир Богданов в студиото на „България сутрин“ по телевизия „България ОН ЕР“.

Припомняме, че дни преди тазгодишния „София прайд“ общинският съветник от ВМРО в Столична община Карлос Контрера поиска от вътрешния министър да забрани събитието, което с толкова засилена охрана можело да бъде заплаха за обществения ред.

По думите на Богданов, няма оправдание за огромните разходи, които ще бъдат направени за това събитие, тъй като с него ще бъдат ангажирани близо 1200 полицаи и огромен ресурс, а междувременно възрастните хора по селата са жертва на циганските набези и никой не взема мерки.

Тезите, които бяха отхвърлени при обсъждането на Истанбулската конвенция, се прокрадват по време на „София прайд“. Скритият замисъл е узаконяване на еднополовите бракове и легитимирането на едни общности, на които никой не им забранява да изповядват своята ориентация. Реално никой хетеросексуален не е тръгнал да демонстрира с парад своята сексуална идентичност, твърди още народният представител.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *