Богданов: Родолюбието и българският дух се завръщат

Богданов: Родолюбието и българският дух се завръщат

28 март 2017  |   0 коментара

Уважаеми приятели, изказвам най-искрената си благодарност за подкрепата към мен и кандидатите за народни представители от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“. Радвам се, че родолюбието и патриотичният български дух се завръщат. Уверявам Ви, че битката за европейска, християнска и национално независима България, със сигурни граници и спокойни населени места, за добро образование, проспериращи младите хора и за достойни старини на нашите родители продължава.

Това заявява в свое обръщение избраният за депутат от листата на Обединени патриоти за област Враца Красимир Богданов.

Хиляди българи от Врачанския край отново показаха, че да се борим по честен, достоен и прям начин за хората от Северозапада е кауза, която си струва усилията. Те удариха звучен шамар на псевдогероите, преживяващи от политическо хамелеонство, слугуване на олигархията и купени гласове, посочва народният представител.

Благодаря Ви! Благодаря и на десетките наши сънародници в чужбина, изразили подкрепата си за мен. Ще продължим да ги подкрепяме в борбата им за отстояване на българщината, завършва обръщението си Богданов.

Патриотите във Враца затвърждават позиции. 9,52% гласуваха за втори път доверие на Красимир Богданов. На изборите на 26 март за него гласуваха 8 296 души. С това водачът на войводите ще започне своя втори мандат като народен представител от област Враца.

Кариерата на 42-годишния магистър по история преминава през различни йерархични нива - от редови учител до заместник-кмет на Враца, но винаги работейки за Северозапада. Припомняме, че за краткия мандат на изминалото правителство 34 пъти от трибуната Красимир Богданов се е изправял „очи в очи” с повечето от министрите от кабинета „Борисов-2”. ЖП линията Видин-София, пътят Мездра-Ботевград, свлачището в Оряхово, инфраструктурните проекти в Северозапада и т.н., са някои от основните му питания. Според справка от деловодството на отишлия вече в историята 43-ти парламент Богданов активно е участвал при разработването и внасянето в зала на 24 законопроекта и 11 предложения за решения и декларации. Знакови за парламентарната група и врачанския депутат станаха опълчването на Богданов на поредна недомислица на МОН, за АЕЦ „Белене“, картела с горивата, бежанската криза и забраната на бурките.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *