Богданов: Разкриваме приемни за консултации по европрограмите в Северозапада

Богданов: Разкриваме приемни за консултации по европрограмите в Северозапада

15 март 2017  |   0 коментара

Разкриваме приемни за консултации по европрограмите в Северозапада, каза водачът на листата на „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за 6 МИР Враца Красимир Богданов на среща със симпатизанти в Криводол

Въпреки лошото време, десетки граждани на община Криводол уважиха представянето на Патриотите. Гости на събитието бяха доц. д-р Нарцис Торбов – археолог от Регионален исторически музей Враца, г-жа Мая Антова Червеняшка – експерт по програми и проекти с европейско финансиране, кметове и общински съветници от ВМРО.

Събранието откри общинският председател на войводите д-р Тихомир Тодоров. Той припомни многобройните инициативи, осъществени в община Криводол със съдействието на Красимир Богданов - поставените в парламента въпроси за пътя Враца – Криводол, за моста в Добруша, за пътя Лесура – Фурен, организирането на семинар в Криводол, посветен на европроектите в селското стопанство; организиране на среща с Регионалното управление на образованието по проблемите на професионалното обучение; даренията на  оборудване на кабинетите по история и география в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Криводол, за детската градина в Краводер, за пенсионерския клуб в Градешница, дарение за изграждане на войнишки паметник в Краводер и осигуряване на средства за реставриране на паметника в Галатин, представяне на книгите „История на Ракево“ и от „От Дунав до Стара планина“, организиране на чествания на Христо Ботев в Осен, посещение на читалищни дейци от с. Пудрия в Босилеград, посещения в парламента на пенсионерите от Криводол и на граждани на общината, провеждане на приемни дни и срещи с гражданите в почти всички населени места на община Криводол.

Богданов изложи програмата на „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, като акцентира върху охраната на границите и борбата с битовата престъпност, мерките за преодоляването на демографската катастрофа, образованието, предложението за увеличение на пенсиите.

Той оповести, че Патриотите започват разкриването на приемни за граждани в общините на Северозападна България, където експерти ще предоставят безплатни консултации за възможностите за кандидатстване по различни програми и проекти с европейско финансиране.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *