Богданов подкрепя Николай Иванов за балотажа във Враца

Богданов подкрепя Николай Иванов за балотажа във Враца

27 октомври 2015  |   0 коментара

Кандидатът на ВМРО за градоначалник на Враца Красимир Богданов, който се класира трети в кметската надпревара на местните избори, обяви подкрепата си за Николай Иванов на втори тур.

Това стана ясно на пресконференция във Враца с участието на Николай Иванов – кмет на община Враца в изминалия мандат и кандидат за нов, Красимир Богданов и Славей Григоров – кандидат на АБВ за кмет. Богданов и Григоров призоваха членовете на ВМРО и АБВ, както и техните симпатизанти, да гласуват за независимия кандидат Николай Иванов.

Иванов използва възможността да благодари на съгражданите си за подкрепата на първи тур на изборите за кмет. Той посочи, че в кампанията се е постарал да бъде максимално откровен и реалистичен, както и да не дава празни обещания.

Красимир Богданов бе категоричен, че смята посоката, в която се работи за община Враца по време на управлението на Иванов, за правилната и затова го подкрепя.

Мисля, че в нашия град започнаха да се случват нещата, за които всички мечтаем от години. Трябва да продължи започнатото и смятам, че може да го направим заедно. Искам да призова всички членове и симпатизанти на ВМРО да окажат мощна подкрепа на втория тур на местните избори за кандидата и бъдещ кмет на Враца Николай Иванов. Той е човекът, който знае как да се справя с проблемите на града, заяви Красимир Богданов.

На втори тур на изборите за кмет на община Враца Николай Иванов ще се изправи срещу кандидат на ГЕРБ.

Самият Иванов определи методите на ГЕРБ в изборната борба, включващи впрягането на държавната машина за партийни цели, натискът върху държавни служители и заплахите над обикновени хора, като абсолютно целенасочени, за да намалят участието на гражданите в изборите.

снимка: Красимир Богданов, Николай Иванов и Славей Григоров

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *