Богданов подкрепи деца от Враца в неравностойно положение

Богданов подкрепи деца от Враца в неравностойно положение

21 март 2017  |   0 коментара

Красимир Богданов подкрепи организаторите на благотворителния концерт, организиран в подкрепа на деца в неравностойно положение от ДМСГД Враца. Инициативата се състоя на 20.03.2017 г. в зала „Панчо Владигеров“ на Национална музикална академия - гр. София, а организатор беше Фондация „Заедно с нас“.

Водачът на листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за 6 МИР Враца Красимир Богданов не присъства лично на събитието, но изправи поздравително писмо.

В изпратеният поздравителен адрес се казва следното:

Уважаеми организатори,

уважаеми медицински специалисти и социални работници,

уважаеми гости,

скъпи деца,

Поздравявам Ви с благотворителната инициатива в подкрепа на децата от Дома за медико-социални грижи за деца - Враца.

Грижата за хората в неравностойно положение е едно от големите достижения на съвременния свят. Тя определя културата на един народ и степента на неговата цивилизованост. Когато се касае до деца в нужда, тогава отговорността е още по-голяма.

Трудът на медицинските специалисти и социалните работници заслужава да бъде оценен и издигнат на много по-високо равнище. Те осъществяват грижите за децата според индивидуалните им потребности и подготвят интеграцията им в обществото.

Но съпричастността на всеки човек към нашите деца най-добре се усеща тогава, когато дадеш личен пример. Тогава, когато окажеш подкрепа в момент на нужда.

Изказвайки съжаление за невъзможността да присъствам на благотворителния концерт, изпращам своя личен принос към децата в неравностойно положение от ДМСГ – Враца.

Приемете моите най-сърдечни поздрави!

Красимир Богданов

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *