Богданов: Най-добрият вариант би бил един обединяващ антикорупционен закон

13 септември 2017  |   0 коментара

Съмнявам се това да се случи поради различията – управляващи и опозиция, заяви Красимир Богданов пред Bulgaria ON AIR

Най-добрият вариант би бил един обединяващ антикорупционен закон, но се съмнявам това да се случи поради различията – управляващи и опозиция, имайки предвид неотстъпчивостта на вторите. Това констатира в „Денят ON AIR“ депутатът от Обединени патриоти и член на ръководството на ВМРО Красимир Богданов.

Пред Bulgaria ON AIR той коментира новата динамика в политическото противопоставяне в лицето на партия „Воля“, която заплаши с вот на недоверие, както и упорствата и дебатите с опозицията за антикорупционния закон.

Партията на г-н Марешки първоначално имаше желание да участва в управляващата коалиция, но сега вече премина в опозиция. „Воля“ в един тон с БСП и ДПС се произнася по всички въпроси, коментира Красимир Богданов.

По думите на Богданов управляващата коалиция е стабилна и тя не е създадена, защото двете страни трябва да имат еднакво мнение по всички въпроси, тъй като всяка политическа формация е изготвила своята управленска програма и, следователно, я следва. По важните въпроси, които са свързани с националната сигурност и европредседателството на България, трябва да има единомислие между всички политически формации, смята той.

Народният представител коментира и протеста под надслов „Край на безобразията в България“, който се проведе в понеделник в София.

Не казвам, че гражданите нямат основания да протестират, напротив, но въпросът е такъв тип инициативи да не се използват за политически цели, заяви той.

Вижте повече във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *