Богданов: Ако приемем „родител 1“ и „родител 2“, къде отиват традиционните изрази като майчина обич и бащина грижа?

Богданов: Ако приемем „родител 1“ и „родител 2“, къде отиват традиционните изрази като майчина обич и бащина грижа?

20 февруари 2019  |   0 коментара

Истанбулската конвенция е изключително опасна за бъдещето на Европа и света, затова и отдавна ние, Патриотите от ВМРО, предупреждаваме. Конкретният случай от Франция – вместо майка и баща да се посочва „родител 1“ и родител 2“, е неприемлива. Ние сме на мнение, че семейството е изградено от майка, баща и деца. Неутралното „родител 1“ и „родител 2“, за да можели сами да избират ролите си в семейството, за нас е противоестествено. Вижте, например за България, традиционни изрази като майчина любов и бащина грижа, къде ще отидат тези понятия. Ще трябва да променяме изучаваните литературни произведени в училище ли?

Това заяви в ефира на ТВ Европа народният представител от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“ Красимир Богданов.

Красимир Богданов е категоричен, че джендър идеологията цели едно полово неутрално общество, без култура, без ценности, което е единствено консуматор на това, което му се предлага. Та това е разпадане на отделни сегменти на обществото, заяви той.

Въпросът с водачеството на евролистата на Обединени патриоти може да се реши с вътрешни избори. Така всички патриотично настроени българи сами ще определят своя кандидат, коментира Богданов относно предстоящия евровот.

За нас от ВМРО водачеството на Ангел Джамбазки е безспорно. Той е най-активният от всички български евродепутати. Той е човекът, който поставя българските интереси преди всичко, без да се съобразява със силните на деня. Той се противопостави на Истанбулската конвенция, Глобалният пакт за миграция на ООН, защити правата на българските превозвачи. Когато един отбор върви, смени не се правят. А лидерите на другите две партии е добре да отговорят ще останат ли да защитават програмата под която са се подписали? Български или европейски депутати искат да бъдат, обясни Красимир Богаднов.

Народният представител оцени като изключително положително връщането за разглеждане на онази част от Изборния кодекс, която би обезсмислила преференциите. Това показва отношението на парламента към българите, защото именно българските граждани избират народните представители, а не партийните централи, каза Богданов.

За да няма подобни случаи занапред, той е на мнение, че коалиционният съвет на управляващите трябва да се събира ежеседмично. Имаше странно заиграване между ГЕРБ и ДПС, отбеляза патриотът.

Не виждам нищо лошо, че в Европа има нарастване на подкрепата за патриотични, националистически партии. То е резултат от необходимостта, отражение е на мнението на обществата. След като хората искат повече национализъм в управлението на държавите си, това показва, че нужда от такъв има, коментира Красимир Богданов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *