БНС подкрепи ВМРО в името на истината за БХК

БНС подкрепи ВМРО в името на истината за БХК

06 ноември 2013  |   4 коментара

Публикуваме материал от страницата на Български национален съюз. Споделяме това мнение, защото е важно всички мнения в започналата обществена дискусия да се чуят. ВМРО.бг винаги се стреми да дава пространство на различни гледни точки. Благодарим на автора за изказаните думи на подкрепа.

ВМРО.бг публикува коментара без съкращения.

БХК е подривна терористична организация – ДАНС да си свърши работата!

За пореден път станахме свидетели на нагло изстъпление от страна на (Анти-)Българския хелзинкси комитет срещу правата на етническите българи. Веднага след протеста в подкрепа на жестоко кланата от нелегален имигрант Вики, на който бе отправен ултиматум към властите да се вземат незабавни мерки за справяне с незаконните пришълци, заливащи страната, от БХК подадоха сигнал до прокурора срещу Ангел Джамбазки от ВМРО и Елена Ваташка от Сдружението на футболните привърженици.

Заради исканията им за защита на етническите българи те са обвинени от комитета в подбуждане към извършване на престъпления чрез проповед пред множество хора (чл. 320 НК); закана с престъпление (чл. 144 НК); проповядване/подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност (чл. 162 НК).

Към крайно нелепите обвинения е приложено и „доказателство” за последствията от „словото на омраза” – две откровено фалшиви истории, тиражирани от някои медии, за нападения, извършени от скинари същия ден. Но да оставим на страна, че двете съчинения в свободен стил се появиха в учудващо удобен за БХК момент. Друго е по-важно.

Организацията, която си позволява да отправя такива обвинения, и която се изживява като някаква последна инстанция, раздаваща заповеди какво и как да става в България, на практика е едно подривно и терористично формирование. До такова заключение води прегледът на дейността на БХК. А тази дейност накратко се изразява в:

- Систематична работа за изграждането на крайно негативен образ на България пред света и представяне на етническите българи като расисти и убийци.

- Систематична работа по разпалване на етническа нетърпимост в страната, като се осигурява защита на криминални престъпници от небългарски произход (чиито престъпления често са мотивирани от етническа омраза) и оказване на жесток натиск над държавните институции такива индивиди да получават смешни присъди или въобще да не бъдат съдени.

- Насърчаване на социалния паразитизъм сред циганското население, рушащ икономическата стабилност на страната и представляващ груба дискриминация срещу етническите българи.

- Покровителстване на тероризъм – случаят с радикалните ислямисти в Пазарджик, защитавани от БХК.

- Работа срещу териториалната цялост на България – покровителства сепаратистите от ОМО-Илинден и ислямисти-радикали.

- Усърдно подкрепя наводняването на България с нелегални имигранти, не малко от които (по мнение на редица експерти) са криминални престъпници и членове на различни терористични групировки.

- Подкрепя пропагандата на различни сексуални извращения, бори са за „спазване на правата” на педофилите.

- Систематично напада Българската православна църква и отделни нейни представители.

- Покровителства крайно опасни секти като „Свидетели на Йехова”.

- Води кампания срещу българските родолюбци, опитвайки се да унищожи националното самосъзнание у българите, представяйки национализма като „фашизъм”, „ксенофобия” и „неототалитаризъм”.

- Призовава за физическото ликвидиране на българите с национално самосъзнание – именно за такъв призив могат да се приемат думите на Красимир Кънев, казани пред австралийски медии, по отношение на убиеца Джок Полфрийман, жестоко заклал едно българско момче. Кънев нарече изверга-анархист, заклал 20-годишния Андрей Монов по идеологически причини (момчето е било националист), „смел и вдъхновяващ лидер“.

Тоест, Кънев очевидно има предвид, че постъпката е проява на смелост, а такъв „лидер” и делото му трябва да бъдат последвани и от други. Или казано по-просто – българите с национално мислене трябва да бъдат клани като животни по улиците.

В момента БХК прави всичко по силите си Полфрийман да бъде изпратен в Австралия, където се очаква властите да го освободят.

Може и да сме пропуснали нещо в този списък, но той е достатъчен, за да се добие представа за зловещата дейност на БХК. Анти-българската дейност на комитета е добре известна на българското общество от години. Не е ясно обаче, защо институциите се правят на слепи за действията на тези хора.

Не на последно място, огромна част от солидните финанси на тази организация идват от чужбина. Дори това, само по себе си, би трябвало да е достатъчно, за да попадне тя в полезрението на службите, тъй като се явява агент на чуждо влияние в България.

Нашето мнение е, че е крайно време с наглеците от БХК да се заеме Държавната агенция по национална сигурност, защото тази организация представлява изключителна опасност за националната сигурност и мира в България.

Припомняме, че ВМРО даде извънредна пресконференция, на която поиска прокуратурата да разследва откъде идва финансирането на Хелзинкския комитет.

Коментари

 • KATERINA

  ноември 06, 2013 в 4:31

  ПОВДИГА СЕ ОБВИНЕНИЕ ПО ИСКАНЕ НА "КОМИТЕТ", КОЙТО СЕ ИЗДЪРЖА ОТ : 1).ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ПО ПРАВАТА НА РОМИТЕ , 2). РОМСКИ ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЗА РАЗВИТИЕ ,И НИТО ОТ ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ ,КОЙТО ЗАЩИТАВА ПРАВАТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ТО В РОДНАТА СТРАНА. ТОВА Е ПАРАДОКС ВСЕ ЕДНО ДА СЕ НАТРЕСЕМЕ В НЯКОЯ ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА ,ПРИ ТОВА НЕЛЕГАЛНО И СИ СЪЗДАДЕМ ОРГАНИЗАЦИЯ,КОЯТО ЩЕ ХРАНТУТИМ ,(ЗА ДА РАЗМАХВА ПРЪСТ,КОГАТО ВИДИМ,ЧЕ СМЕ ЗГАЗИЛИ ЛУКА, ЩЕ Я НАРЕЧЕМ "ХЕЛЗИНСКА")И ЩЕ ВЪРШЕЕМ СПОКОЙНО ,КАТО КАСАПИ ,БАНДИТИ,РАЗБОЙНИЦИ ,ОБИРЖИИ...И КОГАТО НА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ МУ КИПНЕ И ПОИСКА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ,И ОХРАНЯВАТ ЗАКОНОВИТЕ РАЗПОРЕДБИ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ,ЗАЩОТО ОБСТАНОВКАТА Е НЕТЪРПИМА,ТОЛКОВА НЕТЪРПИМА,ЧЕ АКО НЕ СЕ СПРАВЯТ ТЕ ,САМИ ЩЕ БРАНИМ ЖИВОТА СИ И ИМУЩЕСТВОТО СИ....И ТОГАВА Е РЕД ДА СЕ ПОКАЖАТ ТЕЗИ ХРАНТУТНИЦИ, И ИЗИСКВАТ ОТ ПАЗИТЕЛИТЕ НА РЕДА ДА НИ СВИЯТ ПЕРКИТЕ...В КОЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА СЕ ДОПУСНЕ ТАКЪВ ПАРАДОКС....

 • Titus Flavius

  ноември 06, 2013 в 6:59

  С П Е Ш Н О !!!! Н А В Н И М А Н И Е Т О Н А Б О Я Н Р А С А Т Е !!!!

  СПЕШНО !!!! Н А В Н И М А Н И Е Т О Н А К Р А С И М И Р К А Р А К А Ч А Н О В !

  С П Е Ш Н О !!!! Н А В Н И М А Н И Е Т О Н А В О Л Е Н С И Д Е Р О В !!!!

  Във връзка с публикацията в Нюз.бг ,, Не сме ксенофоби, прокуратурата греши, обявиха хората на Бисер Петното ”
  Нещата са повече от ясни – срещу България е в ход отдавна операция за унищожаването ни като нация и държава ! Ние също имаме вина – повечето българи са абсолютни невежи относно този план, или го приемат с насмешка и недоверие ! Трябва да се отърсим от пословичната си простотия, която е типична за голяма част от народа, и да предприемем незабавни действия срещу всички паразити и предатели, нашенски и чужди, които работят за нашето унищожение !
  Наше свещено право е правото ни на самозащита, на защита на нашите семейства и на Родината, и то на всяка цена !!!!
  Част от законите, приети в последните години, имат за прикрита цел единствено отслабването на съпротивителните ни сили , за да могат враговете ни да използват срещу нас паразитиращите престъпни малцинства, и ислямските и африкански престъпници , които напоследък вкарват в Родината, под предлог, че са ,, бежанци ” !
  Известните ни задгранични, и отколешни, врагове, само привидно са загрижени за благополучието на нашенските и чуждите паразитиращи престъпни малцинства – в същност скритата им цел е да ги използват скоро срещу нас !
  Като първа стъпка, призовавам ВМРО, АТАКА, и всички патриотични организации, да изготвят списък на всички предатели, които застават открито на страната на нашите врагове, и предприемат действия срещу българските патриоти – включително на тези ПРОКУРОРИ, които са със сигурност марионетки на Юдомасонските ложи , тъй като е известно, че много от тях членуват в тия Сатанински и антибългарски свърталища !
  На челно място в списъка трябва да се сложи и един от главните предатели – Соросоидчето К. Кънев и така наречения Български Хелзингски Комитет !
  На всички тях, както и на всички, свързани с Отворено Общество, и други вражески организации, скоро ще бъде потърсено максимално възмездие, според новите закони, които ще бъдат приети съобразно с Българското обичайно право !
  Призовавам Българската Армия, Българската Полиция И Жандармерия, както и Българските служби за сигурност, да застанат БЕЗРЕЗЕРВНО на страната на изстрадалия ни народ, и да направят всичко за освобождението на Родината от нашенски и чужди врагове !
  Изключително важно е всички патриотични сили да се обединят, да се прочистят от предатели, и да се включат в свещената борба за спасение на Отечеството ! Нека забравим всички различия, нека се отърсим от пословичното ни безразличие един към друг, за да не позволим на врага да ни отнеме тази приказна, дарена ни от Боговете на нашите славни предци , земя !!!!
  Нека я запазим за нашите поколения, НА ВСЯКА ЦЕНА !!!! Да живее България !!!!

 • Titus Flavius

  ноември 06, 2013 в 7:03


  С П Е Ш Н О !!!! Н А В Н И М А Н И Е Т О Н А Б О Я Н Р А С А Т Е !!!!

  С П Е Ш Н О !!!! Н А В Н И М А Н И Е Т О Н А К Р А С И М И Р К А Р А К А Ч А Н О В !!!!

  С П Е Ш Н О !!!! Н А В Н И М А Н И Е Т О Н А В О Л Е Н С И Д Е Р О В !!!!

  Във връзка с публикацията в Нюз.бг ,, Не сме ксенофоби, прокуратурата греши, обявиха хората на Бисер Петното ”
  Нещата са повече от ясни – срещу България е в ход отдавна операция за унищожаването ни като нация и държава ! Ние също имаме вина – повечето българи са абсолютни невежи относно този план, или го приемат с насмешка и недоверие ! Трябва да се отърсим от пословичната си простотия, която е типична за голяма част от народа, и да предприемем незабавни действия срещу всички паразити и предатели, нашенски и чужди, които работят за нашето унищожение !
  Наше свещено право е правото ни на самозащита, на защита на нашите семейства и на Родината, и то на всяка цена !!!!
  Част от законите, приети в последните години, имат за прикрита цел единствено отслабването на съпротивителните ни сили , за да могат враговете ни да използват срещу нас паразитиращите престъпни малцинства, и ислямските и африкански престъпници , които напоследък вкарват в Родината, под предлог, че са ,, бежанци ” !
  Известните ни задгранични, и отколешни, врагове, само привидно са загрижени за благополучието на нашенските и чуждите паразитиращи престъпни малцинства – в същност скритата им цел е да ги използват скоро срещу нас !
  Като първа стъпка, призовавам ВМРО, АТАКА, и всички патриотични организации, да изготвят списък на всички предатели, които застават открито на страната на нашите врагове, и предприемат действия срещу българските патриоти – включително на тези ПРОКУРОРИ, които са със сигурност марионетки на Юдомасонските ложи , тъй като е известно, че много от тях членуват в тия Сатанински и антибългарски свърталища !
  На челно място в списъка трябва да се сложи и един от главните предатели – Соросоидчето К. Кънев и така наречения Български Хелзингски Комитет !
  На всички тях, както и на всички, свързани с Отворено Общество, и други вражески организации, скоро ще бъде потърсено максимално възмездие, според новите закони, които ще бъдат приети съобразно с Българското обичайно право !
  Призовавам Българската Армия, Българската Полиция И Жандармерия, както и Българските служби за сигурност, да застанат БЕЗРЕЗЕРВНО на страната на изстрадалия ни народ, и да направят всичко за освобождението на Родината от нашенски и чужди врагове !
  Изключително важно е всички патриотични сили да се обединят, да се прочистят от предатели, и да се включат в свещената борба за спасение на Отечеството ! Нека забравим всички различия, нека се отърсим от пословичното ни безразличие един към друг, за да не позволим на врага да ни отнеме тази приказна, дарена ни от Боговете на нашите славни предци , земя !!!!
  Нека я запазим за нашите поколения, НА ВСЯКА ЦЕНА !!!! Да живее България !!!!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *