БГ Патриот подкрепя кандидата за кмет на столичния „Младост“ Мария Цветкова

БГ Патриот подкрепя кандидата за кмет на столичния „Младост“ Мария Цветкова

16 октомври 2016  |   0 коментара

Национално Движение „БГ Патриот“ застава зад кандидатурата за кмет на столичния район „Младост“ Мария Цветкова, издигната от коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Това стана ясно от декларация, разпространена до медиите от формацията.

В нея се посочва, че Мария Цветков е обществено отговорна и компетентна личност, притежаваща висок политически морал, етично поведение, воля да доведе нещата до край и ясна визия за бъдещето на район „Младост“.

Според „БГ патриот“ тя е най-правилният избор за отстояване на основните европейски принципи в политиката за местно управление и развитие, като децентрализация, публичност и прозрачност и активно участие на гражданите в управлението.

Пълен текст на декларацията:

Национално Движение „БГ Патриот“ твърдо застава зад кандидатурата на г-жа Мария Цветкова за кандидат-кмет на столичния район „Младост“, излъчена от обединените патриоти от НФСБ, АТАКА, ВМРО, „БГ патриот“ и други родолюбиви организации и формации.

Г-жа Цветкова е обществено отговорна и компетентна личност, притежаваща висок политически морал, етично поведение, воля да доведе нещата до краѝ и ясна визия за бъдещето на район "Младост". С подкрепата кандидатурата на г-жа Мария Цветкова за кмет на район "Младост", ние сме уверени, че това е най-правилният избор за отстояване на основните европейски принципи в политиката за местно управление и развитие, като децентрализация, публичност и прозрачност и активно участие на гражданите в управлението. Защото районният кмет, като администратор, намиращ се най-близо до гражданите, има важната задача и отговорност за развитието на тези принципи за обществото ни. Качества, присъщи за г-жа Цветкова.

На 6 ноември 2016 година да дадем нашия вот за силно местно управление в лицето на г-жа Мария Цветкова, насочено към изграждането на едно по-модерно, по-добре уредено, по-зелено и по-осигурено място за живеене и комуникация. Управление, ориентирано към всички граждани, изразяващо се в зачитане техните права и интереси като жители на район Младост и същевременно целенасочено към спазване принципите на законност, прозрачност, лоялност, демократичност, безпристрастност, компетентност, отговорност и взаимно доверие. Защото гражданите, живеещи в район „Младост“ на столицата, заслужават един истински можещ кмет, като г-жа Мария Цветкова, който да работи за техните права и да предлага ефективни решения за местните проблеми и най-важното да ги изпълнява.

Ние от НД „БГ Патриот“, придържайки се към завета на дедите ни, а именно „Съединението прави силата“, дълбоко сме убедени, че заедно можем повече и затова в едно с нашите съратници и партниращи организации продължаваме напред и нагоре в името и просперитета за развитието, утвърждаването, управлението и контрола на район „Младост“.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *